درخواست طلاق از جانب زوجه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۳ #90692515

آیا همسرم میتواند به جز شرایط ۱۲ گانه که در عقدنامه ذکر شده درخواست طلاق بدهد پذیرفته می شود

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به عسر و حرج و یا موارد ۱۲ گانه میتوانند اقدام به طلاق نمایند.

خیر نمیتواند درخواست طلاق نماید و عسر و حرج نیز جزو موارد ۱۲ گانه است .

یکی ازدلایل طلاق به غیراز شروط ۱۲ گانه سند ازدواج . وجود عسرو حرج زوجه است که درصورت اثبات زوجه می تواند طلاق بکیرد

با سلام

با تحقق یکی از شرایط دوازده‌گانه و اثبات آن در دادگاه، زن می‌تواند با استفاده از وکالت ضمن عقد با مراجعه به دادگاه خانواده و طی تشریفات قانونی نسبت به اجرای طلاق اقدام کند.

در مواردی هم اتفاق می‌افتد که مرد و زن بر سر داشتن حق طلاق زن بدون هیچ پیش‌شرطی رضایت دارند یا زنانی در پی دریافت این حق هستند که این مورد خارج از این دوازده شرط در صورتی محقق می‌شود که مرد در دفاتر استاد رسمی «وکالت در طلاق» را به زن بدهد که در این صورت زن هرزمانی و فارغ از هر پیش‌شرطی می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند.

سلام
با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می توانید و شرایط ۱۲ گانه در عقدنامه ذکر شده
بی تردید سخت ترین و مهم ترین پرونده خانوادگی در دستگاه قضا، درخواست طلاق از طرف زن و یا به عبارت دیگر مراحل طلاق از سوی زوجه است. می دانیم که بر طبق قانون مدنی و مقررات فقهی، طلاق در اختیار مرد است و زن تنها با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند مگر این که طلاق توافقی باشد یا زن وکالت در طلاق (حق طلاق) داشته باشد

با اثبات عسر و حرج ( سختی و مشت ) امکان گرفتن طلاق وجود دارد . موارد عسرو حرج که از موارد تمثیلی هستند در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ذکر شده اند