فهمیدیم که مادر من از منزل سهم داشته است اگر زود تر می فهمید امضا نمی کرد چون سهم خودش را می خواسته، حالا چیکار می تونیم بکنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۲ #90674438

مادر بنده درخواست تقسیم ترکه یک منزل مسکونی شش دانگ از مادر فوت شده شون داده اند در جلسه دادگاه چون یکی از ورثه محجور بوده است قاضی فرمودند که باید اول برای برادر محجور یک قیم مشخص بشه و بعد از آن توافق و تقسیم انجام شود.
زمانی مادر بنده به همراه بقیه وراث به شعبه سرپرستی مراجعه کردند علاوه بر انجام کار های قیومیت دادیار محترم شعبه گفتند چون از شش دانگ منزل که در تقسیم ترکه می باشد سه دانگ رو مادر بزرگم قبل از فوت به نام مادر من کرده اند از سه دانگ دیگر ارث نمی برد (ولی مادر من این سه دانگ رو قبلا مبلغ ۱۲ میلیون تومان از مادرشون خریده بودند و مدرک رسمی وجود دارد) خلاصه چون برادرتون هیچی نداره و محجور هست بیاین این سه دانگ باقی مانده رو توافقی بدهید به ایشون و همه وراث توافق را امضا می کنند مادر من چرا امضا کرده چون دادیار گفته بهت سهم نمی رسد ولی این حرف صحت ندارد حالا بعد از کلی رفت و امد و پرس جو فهمیدیم که مادر من از منزل سهم داشته است اگر زود تر می فهمید امضا نمی کرد چون سهم خودش را می خواسته، حالا چیکار می تونیم بکنیم؟ تنها مدرکی که وجود دارد به مادر من ارث می رسیده همین قولنامه خرید ۱۲ میلیون می باشد چون مادر بزرگم در قبال سه دانگ پول گرفته و رایگان به مادر من سهم نداده پس مادرم ارث می برد و مدرک دوم که وجود دارد که دادیار گفته به شما ارث نمی رسد و مادرم امضا کرده وجود یک شاهد هست(یعنی بنده فرزند ایشون) و همچنین سوگند و قسم هم مادر من می تواند یاد کند که چنین موضوعی بوده است حالا دادگاه بعد از مشخص شدن قیوم بر اساس توافق نامه رای صادر کرده است و فقط چند روز دیگر برای تجدید نظر مهلت می باشد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر بایستی جهت تجدید نظر خواهی اقدام کنید

بادرو وسلام امکان تجدید نظر خواهی می باشد.

باسلام میتوانیدبه رای اعتراض وتقاضای تجدیدنظرخواهی کنید

سلام می توانید دتجدیدنظرخواهی نمایید

با احترام جهت تجدید نظر خواهی اقدام کننید.

دوست عزیزاولادادیارهمچین حرفی فکرنکنم گفته باشددوم اگرمادربزرگتان درقیدحیات انتقال داده وبرای بقیه امصاکردن مادرتون هیچی بهش نمیرسه از۳دانگ فقط انچه به ایشون منتقل شده برای شماست

با سلام
اول اینکه در مهلت باقیمانده حتما تجدید نظر خواهی کنید و مستندات و دفاعیه خود را ارائه بدهید
دوم اینکه مادر بزرگ شما در حیات خود ملکی را به نام مادرتون منتقل کرده حالا با با مبلغ یا بدون مبلغ چطور ممکن هست دادیار بگوید به مادرتون ارث نمی رسد؟اصلا این حرف قانونی نیست
هرکس می تواند در حیاتش اموالش را به هرکس که بخواهد منتقل کند