میتوانم از مرجعی که به ایشان اطلاعات داده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۲ #90666612

با سلام و احترام
کارمند رسمی دولتی با شرایط شغلی حساس هستم با خانم مزاحمی کنتاکت دارم و ایشان از من شکایت کرده و من هم متقابلا بخاطر حرفهای رکیک ایشان شکایت کردم و منتظر دادگاهم اخیرا ایشون به اظهارنامه من در پلیس فتا که ازم بازجویی شد و شامل اطلاعات ادرس منزل محل کار و مشخصات سجلی و کد ملی و کلیه خطوط تلفن و تصویر کارت ملی اینجانب میباشد دسترسی پیدا کرده که در اینستا انتشار داده است و ایشان مرا تهدید به ابرو ریزی کرده ضمن اینکه برادرشان بجرم قاچاق مواد مخدر محکوم به اعدام و سالهای قبل پدرشان بجرم قاچاق کالا محکوم شده اند ... که من مجدد پیرو شکایتم الحاقیه زدم. و منتظر ابلاغ دادگاهم حال سوالم این هست ایا میتوانم از مرجعی که به ایشان اطلاعات داده شکایت کنم. ۱_ پلیس فتا ۲_شورای حل اختلاف دادسرا ۳_دادیاری که با من بسیار هم بی ادبانه و طلبکارانه صحبت کردند ... چه فعلی باید در پیش بگیرم الحاقیه به شکایت خودم یا شکایت مجدد از این مراجع؟ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله می توانید به جرم افشای اطلاعات خصوصی شکایت نمایید.

یقینا میتوانید علیه شخص یا مرجع متخلف که سبب افشا سازی اطلاعات شما شده،شکایت تنظیم نمایید.علیه بازپرس نا مودب اما نیاز به شهادت شهود دارید که اثبات این موضوع کمی سخت تر است،بهتر بود در همان لحظات برخورد غیر مودبانه، محترمانه اعلام مینمودید که از حقوق خود و شرح وظایف ایشان آگاهید و متذکر میشدید که در صورت ادامه یقینا به بازرسی و یا حفاظت ارگان ذیصلاح مراجعه خواهید نمود.البته این نوع برخورد شما و استفاده از ادبیات و .. همه و همه بستگی به فضا و جو حاکم بر شرایط دارد و مصلحت اندیشی درین موارد با مشاوره حقوقی متفاوت است.درین لحظات لزوم حضور وکیل در مراجع پر رنگتر میشود.

با سلام
بله با استناد به مدارک و شواهد موجود و اینکه با اثبات و یقین به اینکه چه مرجعی این اطلاعات را در اختیار خانم قرار داده میتوانید اقامه دعوی نمایید.

با سلام
در صورتی حصول و آگاهی و اطمینان از مرجع ارائه کننده اطلاعات شما به شخص دیگر ، می‌توانید علیه آن مرجع، به جرم افشای اطلاعات شخصی از طریق مرجع مرتبط شکایت طرح کنید.

در صورت اطمینان به افشای اطلاعات علیه مرجعی که اقدام کرده می توانید اقدام به طرح شکایت کنید

ایشان به عنوان یکی از اصحاب دعوا دارای سمت در پرونده ها بوده و حق مطالعه اوراق را دارند. لذا اطلاعات شما قانونا برای ایشان قابل دسترس بوده و تخلفی از سوی مراجع صورت نگرفته.

در صورت اطمینان از مرجع متخلف بعنوان افشای اطلاعات شخصی از طریق مراکز مربوطه شکایت کنید