دفاعیات من تاثیری در رای و حکم داره یا صرفا بر اساس نظر کارشناس رای صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۸ #90664177

با سلام
شخصی از بنده شکایت کرده و درخواست کارشناس کرده و کارشناس هم مبلغ ۷ میلیون تومان اعلام خسارت کرده، الان پرونده در شورای حل اختلافه و من به شورا احضار شدم، آیا شورا حکم میده یا میره دادگاه که قاضی حکم بده ؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شورا اقدام به صدور رای میکند و چنانچه به ضرر شما بود با اعتراض شما پرونده به دادگاه ارسال میشود

در شورا حکم بدوی با جمیع دلائل و مدارک صادر می گردد

سلام.رای در شورای حل اختلاف توسط قاضی صادر میگردد ....

تصحیح میشود.در شورا رسیدگی و حکم صادر خواهد شد(دعاوی مالی زیر بیست میلیون تومان).

در شورا رسیدگی و حکم قطعی صادر خواهد شد.

با درود
تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان در دعاوی مالی با شورای حل اختلاف بوده ومورد رسیدگی و صدور حکم قرار خواهد گرفت

باسلام و احترام

در خود شورای حل اختلاف درهمان جا قاضی شعبه رای مربوطه را صادر میکند