آیا از روی اطلاعات شخصی میتونه منو پیدا کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۲ #90660673

سلام خانم ۲۹ ساله هستم که قصد دارم از همسرم جدا بشم، متاسفانه پدرم در طول این ۲۹ سال خیلی منو آزار دادن چه جسمی چه روحی و الان هم میگن اگر جدا بشی تو خونه زندانیت میکنم و دیروز هم بخاطر اینکه رفته بودم دنبال کارهای طلاقم کتکم زدند. دلایلم برای طلاق منطقی هست ده ساله ازدواج کردم و همسرم بیکار هستن و مسولیت خرج و مخارج و تهیه منزل رو قبول نمیکنند منم بعد ده سال صبر کردن دیگه نمیخوام بهش فرصت بدم، من شاغلم و توانایی تهیه مسکن و خورد و خوراک برای خودم رو دارم و با توجه به تهدید پدرم قصد دارم خودم رو گم و گور کنم، سوالم اینه که آیا پدرم میتونه منو پیدا کنه از روی تلفن همراه یا از روی سوابق در وزارت بهداشت، استخدام نیستم اما در وزارت بهداشت اطلاعاتم ثبت هست که الان کدوم شهر و کدوم بیمارستان مشغولم. پس سوال اولم اینه که آیا از روی اطلاعات شخصی میتونه منو پیدا کنه؟ و سوال دومم این هست که آیا قانونی هست که از من در برابر پدرم حمایت کنه؟ طوری که پدرم ناچار بشه تعهد بده که دیگه سمت من نیاد. پدرم روحانی هست و قصد دارم از دادگاه ویژه روحانیت اقدام کنم برای شکایت از ایشون و استقلال خودم. آیا همچین چیزی امکان داره؟ خیلی ازش میترسم و آرامش ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما به سن قانونی رسیده و مختارید بصورت مستقل زندگی کنید و هیچ فردی حق آزار و اذیت یا سلب این آزادی در انتخاب زندگی از شما را نخواهد داشت
شاید از روی اطلاعات شخصی و محل کار شما بتواند شما را پیدا کند(البته بسیار دشوار) اما شما نیز میتوانید به جرم ضرب و جرح و ایجاد مزاحمت از پدر یا هر فرد دیگری شکایت نمایید.

شما میتونید مستقل زندگی کنید

سلام
برای طلاق می توانید دادخواست عسر و حرج بدهید
نه نمی تواند پیدا کند مگر اطلاعات شخصی شما پیدا کند

شما می‌توانید مستقل زندگی کنید و منع قانونی وجود ندارد
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه ایشان به اتهامات فوق اقامه دعوا کنید

سلام
با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیده اید مختار هستید که به طور مستقل زندگی کنید و کسی حق دخالت در امور شما را ندارد
و پدرتان شخصا نمی‌توانند از اطلاعاتی که در محل کار شما هست استفاده کنند و کارگزینی محل خدمت شما مجاز نیستند اطلاعات شخصی و اداری شما را در اختیار دیگران و یا پدرتان قرار دهند مگر اینکه از مقامات قضایی در این رابطه دستور داشته باشند
و چنانچه هر شخصی نسبت به شما جرمی مرتکب شود از جمله کتک کاری تهدید یا توهین می توانید از ایشان شکایت کنید

خیر ! پیدا هم کنن موردی نداره ! شما میتونید مستقل زندگی کنید

با سلام وقت شما بخیر
میتوانید به جرم ضرب وجرح و توهین از پدرتان شاکی باشید ایشان حق ندارند این رفتار را داشته باشند ولی ابتدا از مسیر منطقی و بهتری سعی در حل مشکل نمایید ثبت شکایت قطعا کدورتها را بیشتر نموده و حرمتها را بیشتر خدشه دار مینماید ازطریق بزگترها و یا افرادی که مثمر نتیجه باشد مثل همکار ویا هر شخصی که فکر میکنید نتیجه داشته باشد بخواهید با ایشان جلسه بر گزار نماید و کدورتها را حل کنید چنانچه نتیجه نگرفتید با ارسال اظهارنامه رسمی و قاونی بخواهید که به رفتارهایش پایان دهد درغیر این صورت قانونا اقدام به ثبت شکواییه نمایید و ممکن است که از طریق سوابق بیمه و...بتوانند آدرس واطلاعات محل سکونت وزندگی شما را به دست آورند ،قطعا با مراجعه به مشاوره خانواده و ارائه راهکار بهتر مسیر بهتری برای شما ارائه خواهد شد.
در نهایت دادکاه روحانی نیز با عنوان توهین و مزاحمت و فحاشی به شکایت شما رسیدگی خواهد شد .موفق باشید.