آیا راه حلی قانونی وجود داره که مابقی رو پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۹ #90638018

باعرض سلام وادب
بنده از همسرم جدا شدم مهریه ایشان ۴۰۰ سکه بوده که تاکنون ۲۰۰ سکه پرداخت شده و همچنان درحال پرداخت هستم. با توجه به شرایط اقتصادی و اینکه تصمیم به ازدواج مجدد دارم و پرداخت مهریه معضلی هست

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست اعسار از پرداخت نمایید

سلام دوست عزیز شما میتوانید از دادگاه تقاضای تعدیل مهریه را درخواست نمایید!

دادخواست اعسار تقدیم کنید و اگر قبلا حکم اعسار صادر شده دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

با سلام، میتوانید درخواست اعسار از پرداخت نمایید

سلام
شما باید دین خود را پرداخت کنید و چنانچه توان پرداخت نداشته باشید فقط می توانید درخواست اعسار تقدیم نمایید

تا استهلاک تمام سکه ها بایستی پرداخت کنید در صورت عدم توانایی مالی می توانید درخواست تعدیل و تقسیط بنمایید

ضمن سلام و احترام.
برادر عزیز ،در مواردی امکان عدم پرداخت وجود دارد!!
اما باید دید آیا شامل شما و همسر سابقتان میشود یا خیر.
مضافا اینکه اگر رضایت ایشان مبنی بر گذشت از باقی مهریه مطرح شود. بدیهیست دیگر نیازی ب پرداخت نخواهید داشت.
امکان تقاضای تعدیل در پرداخت مهریه با توجه به افزایش هزینه ها و همچنین وجود همسری جدید ،وجود دارد که پس از احراز واقع مورد حکم قرار خواهد گرفت.

از جمله مواردی که فوقا عرض شد میتوان به وجود مواردی که منکر به فسخ عقد نکاح میگردد اشاره کرد.
موید باشید