چجور میشود پول را دریافت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۳ #90631743

سلام و وقت بخیر خدمت شما عارضم که ما یک خانه ایی را ۴ سال است که اجاره کرده ایم صاحب خانه ی مان یک پیر مرد و یک پیر زن بودند که سال گذشته خانم صاحب خانه فوت شدند و همین ۲ ماه گذشته خود آقای صاحب خانه هم فوت کردند و ما هم با صاحب خانه قرار داد بسته بودیم و الان یک شرایطی پیش آمده دیگر ما مایل نیستیم در آن منزل سکونت داشته باشیم و تا آنجایی که بنده اطلاع دارم صاحب خانه به دخترشان وکالت دادند یعنی الان این مسکن وراث هست و تمامی پول ها در اختیار دختر صاحب خانه است الان که ما مایل نیستیم دیگر در آنجا سکونت کنیم یکجورایی دارند بازی در میاورند که دختر صاحبخانه میگوید پول را برادر هایم بگیرید و برادر هایش هم قانع نمیشود ۱ ماه هم است که اطلاع داده ایم ولی جوابگو نیستند شما راهنمایی فرمایید چجور میشود پول را دریافت کرد

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارسال اظهارنامه ای پیگیر مطالبه وجه و خسارت تاخیر تاذیه شوید.

سلام در ابتدا عرض کنم وکالتنامه با فوت باطل می شود .در صورتی که مهلت اجاره شما به اتمام رسیده است می توانید در ابتدا اظهارنامه ای جهت اینکه دیگر حاضر به تمدید قرارداد نیستید و می خواهید ملک را تخلیه کنید و خواهان مبلغ ودیعه هستید ارسال کنید اگر حاضر به همکاری نباشند می توانید به طرفیت وراث دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه بدهید . در زمانی که قرارداد به اتمام رسیده ملک را تخلیه کنید و کلید تحویل صندوق شورای حل اختلاف و یا دادگاه بدهید.

سلام
به نظر میتوانید اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و متعاقبا دعوا مطالبه وجه با خسارت تاخیر در تادیه علیه ایشان مطرح کنید

فقط در صورت توافق میتوانید فسخ قرارداد نمایید در غیر اینصورت بایستی تا زمان انقضای مدت صبر کنید .

با سلام، پیشنهاد می شود در ابتدا اظهارنامه ای به طرفیت وراث تنظیم و ارائه نمایید ، در صورت عدم پرداخت ودیعه ضمن تخلیه ملک و سپردن کلید آن به شورای حل اخلاف دادخواست استرداد ودیعه به طرفیت وراث ارائه نمایید که در این صورت خسارت تاخیر نیز مطابق قرارداد به شما تعلق خواهد گرفت.