آیا مادرم می تواند هبه را پس بگیرد و من را محکوم به جعل سند کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #90611284

سلام خسته نباشید،من سه سال پیش به مادرم کمک کردم تا طلاقش رو به صورت غیابی بگیره ولی به این شرط که مقداری از اموالش رو بهم بده،قبول کرد وطلاقش هم گرفت و گفت بزار به سن قانونی برسی بعدا میدم بهت،بعد پارسال که به سن قانونی رسیدم یک هبه نامه به صورت دستی نوشتم،و توی بند هاش هم آوردم که دیگه حق رجوع نداره،و اموال به من تحویل داده شدن،مادرم به بهانه اینکه دستش درد می کنه سند رو امضا نکرد و فقط اثر انگشت زد،سه تا شاهد هم زیر سند رو امضا کردن،من به پول نیاز داشتم واسه همین تصمیم گرفتم خونه رو بفروشم و به مادرم گفتم که بیاد سند خونه رو بزنه به نامم تا بتونم بفروشمش،ولی الان مامانم داره میزنه زیرش و قبول نمیکنه و میگه می خواد همه چیو پس بگیره،و به وکیلش گفته که من توی خواب ازش اثر انگشت گرفتم و چیز خورش کردم،و منو به جعل سند محکوم کرده،و میگه ما قراری نداشتیم خودت با خواست خودت واسه طلاق شهادت دادی،الان من واقعا نمی دونم چه کارکنم،چه طور ثابت کنم که کاری نکردم؟مامانم اصلا می تونه کاری کنه؟چون به هر حال هم وکیل کله گنده ای داره و هم پول که من هیچکدوم رو ندارم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با وجود اثرانگشت مادرتان زیر قرارداد و حضور سه شاهد در قرارداد جای نگرانی نیست .شماقرارنیست بیگناهی خودتان را ثابت کنید بلکه مادرتان مدعی جعل سند شده باید ثابت کندبهتر است تا قبل از اینکه دیر نشده با مادر مصالحه کنید.

با سلام
با وجود اثرانگشت مادرتان زیر قرارداد و حضور سه شاهد در قرارداد جای نگرانی نیست .شماقرارنیست بیگناهی خودتان را ثابت کنید بلکه مادرتان مدعی جعل سند شده باید ثابت کند صرفا با ادعا کردن چیزی ثابت نمیشه

با سلام نقش سه شاهد برای شما حیاتی خواهد بود اگر شهادت به صحت صلح نامه بدهند، و اظهارات آنها در بازجویی های فنی مقرون به واقع باشد مشکلی بوجود نخواهد آمد ولی از آنجا که نوشته فاقد امضا است اگر قراین دیگر به کمک شما نیاید. احتمال محکومیت کیفری بالاست. بهتر است تا قبل از اینکه دیر نشده با مادر مصالحه کنید.