ثبت ثنا نبودم چطور متوجه شکایت شوم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۰ #90595697

سلام ودرود برشما،بنده ۱۲/۱۳۹۷درسامانه ثبت ثنا،ثبت نام کردم الان چطوری متوجه بشم که از سال۱۳۸۶ تا ۱۳۹۷ آیا کسی ازمن شکایت کرده در دادگاه یا شورا... یا خیر! به کجا مراجعه کنم؟در ضمن دادگاه وشورا و... آدرس و شماره تلفنی از من نداشتند چون محل سکونتم تغییر کرده بوده وثبت ثنا هم نبودم،درضمن درشهر بنده یک دادگاه ویک شورا وجود داره،واینکه امکان داره مثلا من ساکن تربت جام باشم شخصی در دادگاه فریمان یا مشهد و...بتونه از من شکایت کنه؟ یا فقط باید به دادگاه تربت جام مراجعه کنه حتی اگه بنده از تربت جام هم رفته باشم برای همیشه به یک شهر دیگه!خیلی مچکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق ثنا امکانپذیر می باشد

سلام.از طریق ثنا امکان پذیر می باشد

سلام.از طریق ثنا امکان پذیر می باشد...

با ثبت نام در سامانه ثنا و از طریق کد ملی خود می‌توانید از شکایت احتمالی طرح شده مطلع شوید.

ثنا ثبت نام کنید به اطلاعات پرونده ها دسترسی پیدا می‌کنید.

با سلام ؛ از طریق سامانه ثنا با وارد کردن طلاعات امکان پذیر می باشد ودرصورتی که شکایتی برعلیه شما ثبت شده باشد قابل مشاهده می باشدوامکان بررسی سوابق پروندها نیزمی باشد

با سلام
با وارد کردن اطلاعات از طریق ثنا امکان پذیر می باشد