استراق سمع توسط همسرم

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸,۰۲۷ #9059

سلام و خسته نباشید
ابا همسرم از طریق استراق سمع و ضبط صدا در خانه میتواند در دادگاه شکایت کنه و مدرک حساب میشه؟
و با داشتن صدای صحبت من با مرد دیگه ای بین تموم اشناها ابروم و برده ( البته من زن بد کاره ای نیستم و 10 سال شاهد روابط نامشروع همسرم به صورت علنی بودم و 1 سال قبل اتاقمون و جدا کردیم و به شدت ازش متنفرم و همیشه تقاضای طلاق داشتم که ایشون نمیپذیرفتن و با این اقا هم رابطه ی جدی ندارم و بیشتر به صورت گروهی و به اصطلاح یک دوستی اجتماعی داریم ) ولی حالا با داشتن این مدرک تمام صبوریهای 10 سال من و عذابی که کشیدم کنار رفته و لقب بد کاره هم بهم داده شده. میدونم بعیده ولی ایا میتونم ادعای حیثیت کنم

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا سرفا اماره و برای علم قاضی موثر بوده و تنها موثر نخواهد بود

با سلام
همسر شما اگر نتواند ادعایی را که نسبت به شما داشته اثبات کند می توانید خواهان اعاده حیثیت شوید ... در نظر داشته باشید که صدای ضبط شده به عنوان مدرک جهت تنظیم شکوائیه قلم داد نمی شود و تنها به عنوان اماره(نشانه) ای بر علم قاضی پرونده محسوب میشه.
پیروز باشید

صدای ضبط شده دلیل قاتونی نیست ، بلکه یک اماره( نشانه ) محسوب میشود ودرکنار دیگر دلایل یاامارات می تواند موثر باشد

تنها با استناد به صدای ضبط شده نمیتوانند رابطه نامشروع شما را اثبات نمایند و صدای ضبط شده تنها یک اماره است نه دلیل اثباتی.و در صورتی که نتوانند اتهام انتسابی را اثبات نمایند میتوانید اعاده حیثیت نمایید.

با احترام