چی کار میتونم بکنم که نیاز به کارت خدمت ایشون نباشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۱۹۹ #90573853

سلام
پدر بنده بعد فوت مادرم ما رو از منزل بیرون کرده
بنده تصمیم به ازدواج گرفتم
آقا پسری که قرار ازدواج دارم باهاش تصادف کردن توانایی رفتن به خدمت ندارن
از اونجایی که قانون جدید چیزی بنام معافیت نداریم ایشون باید برن سربازی
من درخواست اذن دادم دادگاه برای سوپیشینه نیاز به کارت خدمت یا معافیت هست

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از نظام وظیفه پیگیر باشید

باسلام

میتوانید مشمول خدمت سربازی بودن پسر را مطرح نمایید.

درود.تکلیف سربازی ایشون باید مشخص بشه.البته با دفترچه اماده به خدمت هم میتونین مشکل را حل کنید

با سلام
باید در متن دادخواست خود وضعیت سربازی خواستگار را عنوان کنید

با سلام ، می بایست وضعیت خدمت ایشان مشخص گردد .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بدوا باید تعین تکلیف شود و معلوم شود شود وضعیت خدمت سربازی چه خواهد شد .

بااحترام
باید حداقل دفترچه اعزام به خدمت داشته باشد