برای گرفتن شناسنامه فرزندم که پدرش تبعه است به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۶ #90566581

سلام.من با ازدواج با مرد ایرانی شناسنامه ایرانی گرفتم.میخواهم برای فرزندم که از همسر قبلیم که اتباع بود شناسنامه بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید چگونه و از کجا اقدام کنم.متشکرم

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این امکان برای شما وجود ندارد.

سلام و وقت بخیر
اگر همسر قبلی شما در قید حیات هستند نمی توانید به نام همسر دومتون برای فرزندتون شناسنامه ایرانی بگیرید،اما اگر فرزندتون شرایط ذیل را دارا باشند می توانید برای تابعیت ایرانی اقدام نمایید .
۱)به سن ۱۸ سال تمام رسیده باشند.
۲) پنجسال اعم از متوالی یا متفاوت بصورت قانونی در ایران ساکن بوده باشند.
۳) فراری از خدمت نظامی در کشور متبوع خود نباشد.
۴) در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشد.
به سازمان ثبت احوال مراجعه نمایید .
موفق باشید