ایا بعد مرگ من این وکالتنامه باطل است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۶۵ #90563081

باسلام.من یکبار ازدواج ناموفق داشتم تو این ازدواج یک دختر ۱۷ساله دارم وازدواج کردم یک خونه باپول من خریدم والان خونه به نامه اقا هست ومیخواد شش دانگ به من وکالت بدهدوبه نام بزند ایا بعد مرگ من این وکالتنامه باطل است و به دخترم چیزی نمیرسید وبه شوهرم دوباره برمیگردد خانه یا نه. من مشکلم اینه بعد مرگ من مدرکی باشه که به دخترم چیزی برسه لطفا راهنمایی کنیدبا وکالتنامه خیالم راحت باشه یانه ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از فوت وکالت باطل میشود

سلام
وکالت منفسخ میشود.

بادرودوسلام وکالت ازطریق فوت منفسخ می شود.

سلام
بله بعد از فوت هر یک از طرفین وکالت باطل میشود

با سلام
وکالت با فوت شما ( و یا حتی موکل) باطل می شود .
اگر مشکل قانونی برای انتقال ندارید ، می توانید بعد از تنظیم وکالت بنام تان اقدام به تنظیم سند قطعی بنام خوتان یا دخترتان نمایید ولی بهتر است بعد از انتقال قطعی کل ملک به نام خودتان ، مقدار مورد نظر را به نام دخرتان صلح عمری ( با شرط حق فسخ ۵۰/۴۰/۳۰ ساله) نمایید

اگر در وکالتنامه اختیار دارید ملک را بنام دختر خودتان انتقال دهید.

باسلام
پس از فوت وکالت منفسخ میشود