میتونم بچه ام را ببینم یا حضانتش را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۲ #90537491

باسلام واحترام من کارمندم و یه پسر ۶ سال و نیمه دارم و خانمم بدون اجازه من پسرم را برده منزل پدرش قهر و اجازه دیدار من نمیده و رفته شکایت کرده که من بچه را میزدم که خدا گواه هست اینطور نبوده که دادیار به خاطر نبود شاهد و تحقیقات این شکایت خانمم را مختومه اعلام کرده ولی برا خودش خانمم بدون دلیل رفته پزشکی قانونی گرفته حتی دست من بهش نخورده حالا ایا میتونم بچه ام را ببینم یا حضانتش بگیرم اینجانب کارمند هستم و در سلامتی کامل به سر می برم با تشکر از شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی شما می تونید دادخواست ملاقات فرزند مشترکتون رو بدید و ملاقتش کنید و حضانت فرندتون تا ۷ سال با مادر،و بعد از ۷ سالگی به استناد تبصره ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی درصورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد.

بله ملاقات حق والدین است و برای حضانت فرزند می توانید بعد از سن هفت سالگی نیز فرزند را تا ۱۵ سالگی حضانت کنید

دروود
دادخواست ملاقات فرزند و عنداللزوم دستور ولی ملاقات ا فرزند ا مطرح نمایید.

با درود بله هر یک از والدین حق ملاقات از فرزند خود را دارند پس از ۷سالگی حضانت با پدر است، لیکن حضانت با هرکس باشد دیگری حق ملاقات با طفل را دارد.

باسلام علیه همسرتان دادخواست ملاقات فرزند بدهید و حضانت طفل تا ۷سالگی با مادر می باشدو بعداز آن با پدر خواهد بود.

با سلام بله میتوانید دادخواست ملاقات فرزند و دستور موقت جهت این امر را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و بعد از ۷ سالگی تا بلوغ حضانت فرزندتان با شماست.

میتوانید دادخواست ملاقات فوری فرزند دهید