این ابلاغ به چه معناست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۳۵ #90511193

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
چند روز پیش واسه بنده یه پیامک ابلاغ اومد
باز کردم نوشته بود
اجرائیه : - سند ازدواج : شماره سند : ----------------، تاریخ سند : ۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ، دفترخانه صادر کننده : دفترخانه ازدواج شماره -- شهر ک---------------موضوعات لازم الاجرا : ۰.۰۰ ریال ( صفر ریال ) - وصول مهریه : ۰.۰۰ ریال ، شرح : تعداد سیصد عدد سکه طلا تمام بهار آزادی رایج کشوری مورد
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
دیگه چیزه دیگه ای ننوشته بود که باید جایی برم یا کاری کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی مهریه یا صداق را پرداخت نمایید.

باسلام و درود . به این معنی میباشد که همسر شما مهریه را به اجرا گذاشته است .

همسر شما مهریه را به اجر ا گذاشته و شما ملزم به پرداخت مهریه می باشید . نیازی به ماوره تلفنی نیس یا مشاوره بر خط نیس

با سلام.
همسر شما مهریه را در اجرای ثبت مطالبه و به اجرا گذاشته است. با در دست داشتن این ابلاغیه به واحد اجرای مهریه اداره ثبت مراجعه کنید.

به معنای این است که مهریه به اجرا گذاشته شده و اجراییه صادر شده است

سلام
مهریه به اجرا گذاشته شده

با احترام زوجه مهریه شان را از طریق اجرای ثبت مطالبه کرده اند