بنده هیچ کدام از اعضای هیت مدیره را نمیشناسم میبایست چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۲ #90506640

با سلام. بنده سال ۱۳۸۸ مدرک تحصلی خودم را به یکی از دوستانم از طریق دفتر ثبت و اسناد به مدت ۲ سال دادم تا برای همسرش اقدام به تاسیس شرکت و بالا بردن گرید پیمانکاری نماید، اما بعدا متوجه شدم که پس از تاسیس شرکت اقدام به جابجایی کرده اند ومن را بعنوان مدیر عامل شرکت انتخاب و خودشان خارج و شرکت را به کسان دیگری انتقال داده‌اند، لذا کلیه مالیات این دوسال از ۱۳۸۹و ۹۰ را هم پرداخت کردها ولی بعد از ان هیچ فعالیتی شرکت نداشته وادرس در سال ۸۹ از تهران به دوگنبدان تغییر یافته. مشکل از اینجا اغاز شده که اداره مالیات حساب بنده را مسدود کرده، بنده دادخواست داده ام ولی جواب دادگاه به قرار ذیل بود که ابتداعا میبایست داداخواست خروج از شرکت را بدهم سپس نسبت به رفع انسداد حساب بانکی اقدام کنم. سئوال من این است که بنده هیچ کدام از اعضای هیت مدیره را نمیشناسم میبایست چکار کنم لطفا من را راهنمایی کنید. نام شرکت---------- میباشد

مشاوره حقوقی شرکت ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت شرکت ها اقدام نمایید.

با درود. با مراجعه به اداره ثبت شرکتها اخرین تغییرات ثبتی شرکت را اخذ نمایید تا مشخصات و اسامی اعضای هیات مدیره را هم بشما اعلام گردد

اطلاعات آخرین تغییرات شرکت را از طریق اداره ثبت شرکتها و آگهی های شرکت میتوانید بدست آورید.

میتوانید بر اساس آخرین آگهی تغییرات شرکت طرح دعوی به طرفیت شرکا بکنید .

با سلام
جزئیات آخرین تغییرات شرکت را از طریق اداره ثبت شرکتها و آگاهی های منتشره بدست آورید