آیا به خاطر تاخیر میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۲ #90505374

در تاریخ ۱۵ اردیبهشت جلسه رسیدگی در شورا حل اختلاف برگزار شد که من شاکی بودم و یک خانم متشاکی، در پایان جلسه قرار بر آن شد که پرونده به دادسرا ناحیه ۲ ارسال شود(که در سایت ثنا هم ثبت شده است) اما با گذشت بیش از ۲ماه هنوز پرونده در آن شعبه شورا حل اختلاف هست.(در آن جلسه با بنده بسیار بد رفتار شد و هم از طرف متشاکی هم از طرف آن فرد مسئول شعبه به من توهین و تهدید شد که مادرم شاهد هست.
اما بعد از مدتی همون خانمی که من ازش شکایت کرده بودم ازم شکایت کرد و در تاریخ ۷تیر جلسه شورا حل اختلاف ما در همان شعبه برگزار شد و فقط ۵روز بعد در تاریخ ۱۲تیر پرونده در یکی از شعبه های دادسرا ناحیه ۲ ثبت شد
من چگونه میتونم از آن شعبه شورا حل اختلاف شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخصا به شعبه مراجعه نمایید

طولانی شدن طبیعیست به ریاست مجتمع مراجعه نمایید

موضوع را از طریق سرپرست مجتمع پیگیری نمایید.

باید حضورا پیگیری کنید.

بادرودوسلام حضوری به شعبه مراجعه موضوع را پیگیری نمایید.

باسلام از طریق رئیس مجتمع پیگیری نمایید.

درود
از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید.