تنظیم تعهد، چه عواقبی برایم خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵ #90503944

سلام
بنده چند بار به همسرم به صورت چت با این و آن خیانت کردم و حالا میگه باید بهم تعهد بدی که دیگه اینکارارو نمیکنی و همچنین حق طلاق هم بهم بدی
این تعهد اگر تنظیم شود برای من چه عواقبی داره و کلا عواقبش چی هست
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعهد به عدم ارتکاب این عمل فاقد ضمانت اجرا می باشد اما اعطای وکالت در طلاق باعث می شود که زوجه در هر زمان بتواند علیه شما دادخواست طلاق ثبت نماید

با سلام
با دادن تعهد خود را مجاب به رعایت و عدم اجرای مجدد رفتار های مذکور مینمایید.
توجه داشته باشید که نوع نوشتار و‌مفاد تعهد نامه میتواند به منزله ی اقرار باشد و یا طوری مکتوب شود که فقط ب منزله ی آرامش خیال همسرتان باشد. پس دقت بفرمایید.

ضمنا دادن حق طلاق به زوجه منجر به این میشود که ایشان بتوانند هر لحظه که مایل باشند به دادگاه مراجعه و درخواست طلاق کنند. پس در اینجا هم میتوانید حق طلاق را مشروط به بروز رفتارهای فوق الذکر نمایید (ب اصطلاح شرط ضمن عقد میگویند)