آیا میتونم خسارت تاخیر رو ازشون طلب کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۹ #90484390

با سلام و احترام خدمت کارشناسان حقوقی
سؤال اینجانب در خصوص استرداد خسارت مالی بیش از تعهدات مالی بیمه شخص متشاکی می باشد که پس از صدور رای قطعی ( دادنامه دادگاه ) و اتمام پورسه حقوقی پرونده پس از چندین اعتراض و ... دریافت وجوه تعهدات جانی ( دیه ) و مبلغ سقف تعهد مالی از طرف بیمه متشاکی ایشان هیچگونه اقدامی نسبت به پرداخت مابقی خسارت وارده به بنده که حدود ۵۰ میلیون میباشد ( طبق آخرین کارشناسی انجام شده) نکرده اند. اگر خسارت تاخیر پرداخت به من تعلق میگیره از چه تاریخی تعلق میگیره؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد مطالبات پولی، بیشتر مورد قبول و تمایل دادگاه‌ها تاریخ صدور حکم است و در خصوص اوراق تجاری، مهریه و اسناد موضوع آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی رویه صدور احکام بر مبنای تاریخ سررسید بدهی است.

در خصوص پرونده ی شما خسارت تاخیر از زمانی محاسبه خواهد شد که رای قطعی شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اصولا مطالبه خسارت تاخیر تادیه در مطالبات مالی نیازی به اثبات ندارد و به صرف دیرکرد در پرداخت قابل مطالبه می باشند..
و اساسا خسارات وارده ناشی از تاخیر تادیه همواره از تاریخ قطعیت محکومیت صادره محاسبه می گردد..
موفق باشید..

درود بر شما، اصولا دریافت خسارت تاخیر تادیه نیازی به اثبات ندارد و صرف دیرکرد پرداخت می‌توان آنرا مطالبه کرد، مبدا محاسبه‌ی آن نیز از زمان مطالبه‌ی طلبکار است.

درود
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه می شود.

با درود
خسارت تاخیر از قطعیت رای محاسبه می‌شود.
لکن، در مورد مطالبه تفاوت بیش از دیه اختلاف نظر وجود دارد، اگر رای گرفته اید مطابق آن عمل خواهد شد.

سلام
از زمان قطعیت حکم محکومیت محاسبه میشود