آیا چند روز زندان سوء پیشینه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۷ #90477

باسلام
من روبه اتهام جعل گرفتن وچندروز زندان افتادم باقیدوثیقه ازادشدم
الان مدت ۱سال میگذره
برای جوازکسب رفتم پلیس بعلاوه ۱۰ سوء پیشینه گرفتم نوشته بودن به اتهام جعل
گفتن برین دادیار واحدصدور سجل کیفری
منم که رفتم دادسرای عمومی،بازپرس پشت برگه سوء پیشینم رو باخودکار نوشت"آقای x باشماره پرونده y "قرارمنع تعقیب" صادرشد
منم تابحال هیچ حکمی هیچ ابلاغیه ای هیچ دادگاهی نرفتم که حکمم بدونم چی هست
بعدرفتم این برگه پشتت روکه مهرزده بودبردم به دادگاه برای گواهی عدم سوء پیشینه
گفتن برین یه هفته دیگه جوابشو بیارین
آیا این متنی که بازپرس نوشته چی بود حکم قطعی محسوب میشه یا باید بعدابلاغیه دادگاه برام بیاد؟
و آیا تو جواب گواهی سوء پیشینم عدم محکومیت کیفری میزنه یا یه چیز دیگه مینویسه ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما فاقد سابقه کیفری موثر هستید و حتما برای شما ابلاغ نخواهد شد.