دادگاه رای صادر کرده و حکم جلب هم گرفتم ولی متهم همه چیز را انکار می کند ممکن است دادگاه رای به نفع متهم بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۲ #90476117

با سلام بنده شاکی فردی بودم که دادیار حکم جلب بهم داده.الان دادسرا پرونده رو دوباره داد دادیاری و مواجه حضوری گذاشتن.لذا متهم همه چیز را انکار میکند و میگوید اصلا من را نمیشناسد و با من درگیر نشده و...با وجودی که من شهود و تصاویر تخریب شده ماشین و گزارش کلانتری به دادگاه ارایه دادم.میخواستم بدانم در مواجه حضوری دادیار رای رو به من میدهد یا متهم.اگر به من بدهد همونجا متهم باداشت میشه؟در ضمن متهم از تلگرام بنده رو به قتل با اسلحه و رضایت اجباری کرده با شماره تماس خودش.الان میگه این پیام ها جعلیه.خواستم بدونم نتیجه چه خواهد شد ممنون میشم پاسخگو باشید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مدارک و شهود احتمال زیاد دادیار بزه انتسابی را وارد می داند و رای به نفع شما میدهد .

سلام پیام های ارسالی در تلگرام به عنوان اماره قابل ارائه است . در مواجهه حضوری از شاکی و شهود و متهم تحقیق می شود اگر وقوع جرم محرز شود به متهم تفهیم اتهام می شود و باید قرار تامین صادر شود و اگر قرار را تودیع نکند بازداشت می شود .

مواجهه حضوری بخشی از تحقیقات است و پرونده شما فعلا درمرحله تحقیقات است . باتوجه به توضیحات شما متهم محکوم خواهد شد

نیاز به بررسی پلیس تخصصی و یا استعلام در مورد پیامک ارسالی دارد. در صورت اثبات تعلق شماره تلفن و اس ام اس به ایشان محکوم خواهد شد.

با سلام
کاربر گرامی در مواجهه حضوری و تفهیم اتهام به ایشان چنانچه دادیار اتهام را متوجه طرف مقابل بداند جهت تضمین حقوق شما و در دسترس بودن ایشان قرار تامینی صادر می نماید که در صورت عدم ایداع قرار تامینی از جانب ایشان ، بازداشت می گردند.