آیا حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #90469737

با سلام
اگر زوج بدلیل عدم تمکین زوجه گواهی ازدواج مجدد بگیرد و ازدواج کند ایا برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر به حکم دادگاه باشد خیر

سلام خیر در این صورت چون اقدام زوج قانونی است زوجه نمیتواند به استناد تقاضای طلاق کند

در صورتی که شرط شده باشد زوج ازدواج مجدد کند وکالت در طلاق زوجه محقق می‌شود، ولی این فرض خارج از دریافت اذن ازدواج مجدد از طریق دادگاه بدلیل عدم تمکین زوجه میباشد.به عبارت دیگر وکالت در طلاق برای زوجه محقق نمی‌شود.