دیه تعلق میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۴ #90466933

سلام
یه دعوایی صورت گرفته که برادر زن و دوماد با هم دعواشون میشه و بردار زن میزنه دندون دوماد رو خورد میکنه پزشک قانونی گفته که وضعیت دندون ۵۰ _۵۰ هست و هیچ جای زخمی و جراحتی وجود نداره که دندون رو تو دعوا خورد کردن .
آیا دیه به داماد تعلق میگیره یا نه ؟ دنبال شکایت بره یا نره؟ اگه تعلق گرفت دیه اش چن هست؟
ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با طرح شکایت و معرفی به پزشکی قانونی بر اساس صدمات عنوان شده در گواهی سوال خود را مطرح نمائید تا میزان دیه را عنوان کنم. میزان دیه اگر مقدر باشد متخصصان گرامی میزان دیه را بیان خواهند کرد اگر غیرمقدر باشد در گواهی نهایی میزان و درصد دیه را پزشکی قانونی بیان خواهد کرد.لازم به ذکر است دیه دندان در قالب موارد مقدر و مشخص است که پزشک قانونی هیچ نقشی در تعیین میزان آن ندارد.

سلام
بله پزشکی قانونی مقدار آن را مشخص می کند.

باسلام
اگر پزشکی قانونی گواهی صادر نماید که شما دچار آسیب شده اید و نیز شاهدی برای اثبات این ضرب و جرح داشته باشید بر علیه شخص اقدام نمایید

بلی پزشکی قانونی مقدارشو مشخص میکنه و قابل پیگیریه

سلام
بله چنانچه صدمه وارد شده باشد طی معاینه پزشکی قانونی میتوانید مطالبه دیه مطرح کنید که مشخص نمودن درصدش بر عهده پزشکی قانونی است.