انتقال مال مورد دعوی قبل از طرح دعوی ممکن است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۰ #90461798

با سلام
خودروی بنده توسط ۳ نفر تخریب شده بود که حکم ۲ نفر در دادگاه کیفری۲ قطعی شده و یک نفر اعتراض زده
ماشینم تامین دلیل و کارشناسی شده حالا من میخوام ماشینمو بفروشم آیا میشه بعدا که حکم اون یک نفر هم قطعی شد واسه خسارت تخریب اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما مالک نمی باشیدو خریدار ذی سمت می باشد.

نخیر . اگر مال انتقال دهید دیگر ذی نفع نخواهید بود .

با احترام شما دیگر مالک نیستید و خریدار سمت خواهد داشت

خیر، چنین امکانی برای شما وجود ندارد.

سلام خریدار شما سمت خواهند داشت نه شما

درود:در صورت تامین ودلیل ونظریه کارشناسی منعی ندارد،بهتر است تازمان رای نهایی دادگاه سند به نام خودتان باشد.

سلام تا زمانی خودرو بنام شما میباشد میتوانید اقدام نمایید موفق باشید