شکایت انجام شده آیا نیاز به نوشتن لایحه دفاعیه دارم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۹ #90450802

احتراما به عرض می رساند همسر اینجانب در مورخه ۱۵/۱۱/۹۹ منزل را ترک نموده و فرزندانم که یک پسر ۱۰ ساله و یک دختر ۴ ساله را با قسمت زیادی از وسایل منزل با خود برده و تلاش اینجانب برای بازگشت به خانه هیچ نتیجه ای نداده (در حال حاظر نیاز به یک لایحه دفاعیه دارم که یک سری مسائل به دادگاه اعلام کنم )
۱-تاالان ۱۳ سال زندگی خوبی داشتم خانواده همسر ام خیلی دخالت داشت تو زندگی تقریبا از ۷ ماه پیش همسر یک دفعه مریض شد و یکدفعه ۱۲ کیلو لاغر،چندین مورد دکتر بردمش ،در این ۷ ماه مواقعی که بنده سر کا بودم بیشتر با مادر خانم و یا برادر و خواهر اش بیشتر میرفت دکتر کلا کوشه گیر و با توجه به اینکه عصبی بودن بدرفتاری با دختر خردسال و پسر ام داشته ،در این ۷ ماه تمکین خاص نداشته و با توجه به اینکه منزل محل سکونت در جوار خانواده پدر ام بوده بچه ها بیشتر مواقع مادر ام نگهداری میکرد پدر و مادر همسر ام و قسمت زیادی از وسایل منزل و دو فرزند ام ، شناسنامه بچه ها و دفتر چه بیمه مقدار زیاد ظروف شکستنی و گران قیمت لوازم منزل طلا ها از خانه بردند مراتب به پلیس گزارش شده است طوری که بنده چندین بار به منز ل پدر خانم مراجعه کردم ممانعت کردند درب منزل باز نمی کردند مریضی همسر ام دارن کتمان میکنند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تمکین تقدیم و تنظیم نمایید.

می توانید الزام به تمکین زوجه را از دادگاه خانواده مطالبه کنید

اینکه شما دنبال چه مسئله ای هستید بسیار مهم است، اگر قصد زندگی با همسر خود را دارید پس دعوی الزام به تمکین بدهید ضمن اینکه همسر شما باید به یک دلیلی خانه را ترک کرده باشد که اگر دلیل آن کتک زدن همسرتان باشد و ایشان این موضوع را اثبات نماید دعوی تمکین شما رد خواهد شد، ترجیحا قبل از هر اقدامی بررسی کنید که به چه علتی زندگی شیرین شما تلخ شده است ایا صرفا دخالت خانواده است یا خیر، شما قصدتان برگرداندن همسرتان است یا ظروف و طلا و ... (فارغ از هر بحث حقوقی)زندگی خانوادگی بر پایه اخلاق میچرخد و سعی نمایید در پلکان اول، مشکلات را حقوقی رفع ننمایید.

اول اظهارنامه و بعد دادخواست بدید برای تمکین

باید نسبت به الزام به تمکین اقدام نمایید .

ابتدا اظهارنامه بدهید و تقاضای بازگشت به منزل کنید در صورت عدم ترتیب اثر دادخواست الزام به تمکین بدهید.

با درود می‌بایست الزام به تمکین تقدیم دارید.