چطور میتونم ماشینم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #90443072

سلام ببخشی من صبح دادگاه دارم یه ماشین پژو پارس ۵ ماه پیش با پراید عوض کردم بعد قرار بود پراید طرف فابریک باشه کلا نبود قرار بود بقیه هرچی که مونده تفاوت برام چک بیار بگیرم که نیاورد الان رفته شکایت کرده ماشین پژو من ۷۵ میرزه پراید اون خودش مشتری اورد ۳۰ تومن خرید ۱۰ بعدروز امضاه خودش هم زیر فروش پراید از طرف من هست سند هم مستقیم داد به یارو

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آیا مبایعه نامه ای تنظیم شده است ؟
محتوا و شروط معامله چه بوده است ؟
آیا در متن مبایعه نامه به معاوضه نمودن خودرو ها اشاره شده یا بصورت دو مبایعه نامه مجزا بوده است ؟
بایستی تمامی موارد رویت و مطالعه گردد تا پاسخ مناسبی ارایه شود

اگر قرارداد فسخ یا اقاله شود خودروی شما باید عودت داده شود

اعلام فسخ فوریت داشته و بستگی به مدت زمانی دارد که از معامله گذشته با این حال اگر در بیع نامه یا معاوضه نامه اسقاط حق فسخ به عمل نیامده باشد میتوانید به دلیل ایراد در وصف یا غبن اعلام فسخ نمایید .

سلام
چنانچه قرارداد معاوضه فسخ یا اقاله شود خودروی شما هم باید عودت گردد.