گرفتن خسارت بر اثر جرم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۰ #90400240

باسلام میخواستم بدونم چطوری میتونم که خسارت بر اثر جرم از متهم پرونده بگیرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دریافت حسارت پس از برائت شما از طریق دادخواست قابل مطالبه است

اگر در شکایت کیفری مطالبه ضرر وزیان نکردید میتوانید از طریق حقوقی در این جهت اقدام کنید و بایستی دادخواست دهید

سلام، ضمن شکایت کیفری که مطرح می نمایید ضرر و زیان ناشی از جرم نیز قابل مطالبه است، همچنین پس از رسیدگی به پرونده کیفری و صدور حکم می توانید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت را مطرح نمایید.

هنگام شکایت تااولین جلسه دادرسی دادخواست تقدیم کنید

سلام
اگر در پرونده کیفری شما حکم قطعی داده شد می توانید دوباره دادخواست مطالبه ضرر و زیان مطرح نمایید و اگر هنوز ادامه دارد می توانید می توانید قبل از ختم دادرسی مطالبه نمایید .

درود بر شما، میتوانید همزمان با شکایت کیفری دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان دهید، یا پس مستقلا پس از صدور حکم کیفری، این دادخواست را مطرح نمایید.

ضمن شکایت از ایشان مطالبه ضرر و زیان نمایید.