چطوری میتونم حساب بانکیم رو باز کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۲ #90395714

با سلام چند ماه پیش یه پرونده علیه ما درست کردن به اتهام کلاه برداری پونصد هزار امده بود رو کارتم بعد طرف شکایت کرده بود ۲ تا حساب بانکیم مسدود شده الان پرونده مختومه اعلام شده مدرک کافی برای اثبات جرم نداشتن الان من منع قرار تعقیب شدم چطوری میتونم حساب بانکیم رو باز کنم ضمن اینکه پلیس فتا شهرستان دلیجان حسابمو بلوکه کرده من کرمانشام نمیتونم برم اونجا

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال لایحه به شعبه تقاضای رفع انسداد کنید.

با سلام
لایحه ای تنظیم و تقاضای رفع انسداد حساب دهید

درود
با مراجعه به نزدیک ترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی به شعبه مربوطهلایحه ارسال و رفع انسداد حسابها را به استناد قرار منع تعقیب صادره خواستار شوید .

طی لایحه ای تقاضای رفع انسداد از حساب را نمایید

درود شعبه تشریف ببرید و لایحه دهید.

با سلام، از شعبه مورد نظر تقاضای رفع انسداد را نمایید.

سلام و عرض ادب
شما با مراجعه به شعبه صادر کننده رای طی یک لایحه درخواست رفع انسداد حساب را ثبت نمایید تا دستور قضایی به بانک ابلاغ و حساب رفع انسداد شود