تقاضای مهریه به همراه طلاق امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۰ #90393196

سلام وقت بخیر
من خانمی هستم که دو دختر ۱۷ و ۶ ساله دارم میخواهم از همسرم جدا شوم ایشان با توجه به اینکه شاغل هستن نه خرجی بچه ها را میده نه من و بنده با توجه به کمک های مالی خانواده خودم گذران زندگی میکنم و گاها تا دو سه ماه قهر میکنند و هیچگونه ارتباطی با هم نداریم چند بار ایشان تهدید به طلاق کردم اما هیچ تاثیری نداشته، لذا الان با گرفتن وام قصد جدا کردن منزل و درخواست مهریه و طلاق دارم
آیا میتوانم هر دو را با هم درخواست بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به دفاتر قضایی الکترونیکی
دادخواست نفقه خود و فرزندان
دادخواست ماطلبه مهریه
دادخواست طلاق
بصورت جداگانه تقدیم نمایید

بهتر است مهریه در پرونده جدا مطالبه شود تا در روند پرونده طلاق تاخیر صورت نگیرد

ماده۲۹ قانون حمایت خانواده
دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت طرفین مطابق تبصره ماده (۳۳۶) قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می ‌ کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق درصورت رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دایر بر اعسار زوج یا تقسیط محکوم ‌‌ به نیز ثبت می ‌ شود. در هرحال، هرگاه زن بدون دریافت حقوق مذکور به ثبت طلاق رضایت دهد می ‌ تواند پس از ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.

بله
مهریه را جداگانه دادخواست بدهید بهتر است و سریعتر به نتیجه می رسید
زیرا شرایط طلاق از سوی زوجه بسیار زمان بر است و مشکلات خود را دارد