۳ دنگ از مغازه را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #90391277

با سلام وعرض ادب بنده مغازه سرقفلی دارم صاحب ملک از ساله ۱۳۸۷ تا به حال پیدا نیست و ما از آن وقت تا به حال نتوانستیم پیداش کنیم حالا مغازه فرسوده و شکست می باشد و بنده انجا را ترک نمودم بخواتر خطر ریزش آن لطفا بنده را در این مورد راهنمای فرماید با تشکر ---------------

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر به طرف مقابل دسترسی ندارید میتوانید هزینه کنید و دادخواست مطالبه هزینه هایی که انجام دادید را علیه طرف مقابل مطرح نمایید

با سلام
اگر دارای سند رسمی هستید می توانید الزام به تعمیرات را از دادگاه بخواهید. در صورت عدم حضور مالک یا عدم اجرای حکم توسط ایشان، دادگاه دستور تعمیرات را با نظر کارشناس صادر می کند و در این صورت شما اقدامات لازم را انجام داده و وجه آن را از اموال مالک (توقیف ملک و...) هزینه خود را وصول نمایید.
موفق باشید