آیا با درخواست اعسار بنده،موافقت میشود یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۰ #90389636

سلام.بنده مهریه ام را بر روی منزل مسکونی مان که به نام همسر مرحومم است ،به اجراگزاشته ام.چون پدر ومادر ایشان هم سهمشان رامی خواهند و میخواستم با اجرا گزاشتن مهریه ام،منزل رابرای دوفرزندم که هنوز نوجوان هستند،حفظ کنم.اکنون حدود ۷۵میلیون هزینه های دادرسی ومزایده منزل شده است که بنده باید پرداخت کنم.باتوجه به اینکه کارمند رسمی دولت هستم،آیا میتوانم درخواست اعسار در پرداخت هزینه های دادرسی را بدهم؟؟و بنده باوجود اینکه کارمند هستم،اما واقعا توانایی پرداخت این هزینه راندارم.والدین همسرم هم همه حق وحقوقشان از سهم الارث همسرم راگرفته اند.خواهشمندم بنده راراهنمایی کنید.چون نه میتوانم وام بردارم ونمیدانم این پول راچگونه تامین کنم.سپاسگزارازپاسخگویی اساتید گرامی.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با معرفی شهود مبنی بر عدم توانایی مالی برای پرداخت هزینه های دادرسی میتوانید اثبات اعسار نمایید.

با سلام شما می توانید به شهادت شهود استناد نمایید و اظهارات خود را اثبات کنید

سلام،،در محکمه ابتدا به درخواست اعسار رسیدگی میشود و سپس به موضوع،،شما میتوانید درخواست اعسار بدهید و فرم های مربوطه را دریافت و تنظیم کرده و با توجه به کارمند بودن خودتان تصویر فیش حقوقیتان را مضموم مدارک نموده و تقدیم مرجع مزبور کنید تا قاضی ابتدا در مورد معسر بودن شما تصمیم بگیرد

باسلام،طبق توضیحات شما با تقاضای اعسار شما موافقت می شود.

با اثبات عدم تمکن مالی در پرداخت هزینه دادرسی، اعسار مورد پذیرش واقع خواهد شد

با سلام
بله شما می توانید با توجه به شرایط موجود تقاضای اعسار نمایید و با توجه به اینکه حقوق ثابت دریافت می نمایید و درآمد دیگری نداشته و شهادت شهود ادعای اعسار خود را اثبات نمائید.

سلام میتوانید دادخواست اعسار از هزینه دادرسی تقدیم کنید، اگر قاضی قبول کند بعدا از محکوم به، دریافت میشود.
میتوانید از شهادت شهود برای اثبات اعسار خود استفاده کنید