چطور اثبات کنم نفقه پرداخت کرده ام؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۸۱ #90359117

سلام علیکم...اینجانب زوج هر ماه مبلغی به عنوان نفقه مثلان ۳۵۰هزار بعضی ماه ها ۴۰۰هزار درضمن گوشی خریدم واسش به مبلغ سه میلیون تومان شارژ خریدم اینترنت خریدم الان زوجه شکایت ترک انفاق کرده گفته از خونه انداخته بیرون ....من این مبالغ رو هم فیش دارم هم فاکتور خرید من درخواست تمکین نزدم ونمیزنم چون اصلان نمیخام تحت هیچ شرایطی برگرده شکایت طلاق هم کردم رفته واسه داوری زوجه دردعوای ترک انفاق گفته من حاظرم برم سر زندگیم من گفتم حق و حقوق هرچی باشه میدم اما باهاش زندگی نمیکنم الان به نظرتون حکم چی می‌تونه باشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به شهادت شهودو فیش های واریزی استنادنمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید با ارائه فیشهای واریزی و پرینت بانکی به همراه شهادت شهود را به شعبه تحویل دهید

مدارک و مستندات ، فیش های واریزی را جهت دفاع به دادگاه تقدیم نماید

رسیدهای واریز به حساب و فاکتور های خرید را به دادگاه ارائه نمایید.

با سلام و ادب
۱- در خصوص پرداخت نفقه: تا قبل از وقوع طلاق اسناد مثبته پرداخت و شهادت شاهدان قابل استناد است .

۲- در خصوص طلاق : بر طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است وشما می توانید حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند. مهریه و حقوق مالی همسرتان را پرداخت میکنید و طلاق می دهید

اگر واریزی انجام دادید به استناد فیش های واریزی میتوانید اثبات کنید

اگر واریزی انجام دادید به استناد فیش های واریزی میتوان ید اثبات کنید