ماشینمو امانت دادم دوستم الان باهاش چپ کرده خسارتمو نمیده، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۶ #90345434

با سلام ماشینم ۴۰۵ مدل ۹۳ بی رنگ بود
امانت دادم تنها مدرکیم که ازش دارم کروکی راهبره الان خانواده طرف میگن چرا ماشین دادی بهش رفیقمم میگه پول ندارم خسارت بدم
باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
آیا افت قیمت هم بهم تعلق میگیره اگ شکایت کنم یا فقط هزینه صافکاری نقاشی رو تعیین میکنه قاضی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید شکایت کنید بخاطر خیانت در امانت یا درخواست جبران خسارت کنید

دوست شما موظف به پرداخت خسارت بوده و میتوانید دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت را به طرفیت وی مطرح نمائید . البته افت قیمت بستگی به مدل خودرو و تشخیص کارشناس دارد .

با سلام میتونید طرح دعوی مطالبه خسارت کنین با جلب نظر کارشناس

باسلام
اگر مدل بالای سال۹۴ باشد افت تعلق میگیرد
برعلیه رفیق اقامه دعوی برای مطالبه خسارت وارده نمایید

شما شکایت خیانت در امانت و مطالبه خسارت وارده به ماشین و اجرت مثل ایام تصرف خودرو را بدهید