برای صدور اجرائیه باید خودم اقدام کنم یا منتظر پیامی از طریق سامانه ثنا باشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۹ #90335201

بعداز گذشت مدت اعتراض حکم قطعی شده الان برای اجرای حکم باید اقدامی انجام دهم یا منتظر اس ام اس ثنا باشم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ابتدا به امر درخواست اجرای حکم قطعی شدده به شعبه رسیدگی بدوی اعلام وپس از اخذ دستور لازم شعبه پرونده را بهاجرای احکام اراسال می نماید که پس از ان می بایست منتظر ابلاغ سامانه ثنا بوده تا ازاجرای احکام جهت اجرای حکم به شما وطرف مقابل ابلاغ گردد.

سلام نوع پرونده مشخص نیست
به شعبه مراجعه و تقاضای صدور و ابلاغ اجراییه را نمایید

بسمه تعالی
با سلام
تکلیف دادگاه تا زمان صدور و ابلاغ حکم است. کلیه اقدامات بعدی از قبیل درخواست صدور اجراییه و اجرای حکم به درخواست کتبی ذی نفع می باشد و ابلاغیه جهت پیگیری پرونده در این مراحل صادر و ارسال نمی گردد.

بعد از قطعی شدن حکم شما باید درخواست صدور اجراییه را بخواهید