شخص ملکی را به امانت به نام من کرد که بعد از فوتش بین وارثینش تقسیم کنم ولی من نمی توانم،بفرمایید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #90327173

بنا به دلایلی، ملکی در زمان حیات شخصی، با رضایت شخص(و البته با اطلاع، و عدم مخالفت همسر و فرزندانش)، به‌نام بنده شد تا بصورت «امانت» صرفا به‌نام من باشد. قرار براین شد تا زمانیکه مالک اصلی در قید حیات است، ملک به‌نام بنده باقی بماند و پس ازفوت، به صورت معمول بین وراث تقسیم گردد.
مالک اصلی فوت کرد، ولی همچنان ملک به‌نام بنده باقی مانده است،آنچه از تقسیم ملک جلوگیری کرده است، مشکلات شخصی و مالی بین وراث است!
بنا به دلایل شخصی، و البته شرعی، تمایلی به ادامه این روند «امانت‌داری» و مواجهه‌شدن هر روزه با هرکدام از وراثان را ندارم. آیا راه قانونی برای این کار وجود دارد؟ تا ملک بعنوان ما ترک متوفی در نظر گرفته شود، و وراث وی، روال معمول و قانونی انحصار وراثت را طی کنند.
در نتیجه این کار، هیچ مسئولیت شرعی و قانونی بر گردن بنده نخواهد بود.

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نامه ای برای وراث بفرستید مبنی بر امادگی بر تحویل ملک ازتاریخ ارسال اظهارنامه مسئولیتی به عهده شما نخواهد بود

انحصار وراثت انجام دهند و ملک را بفروشید و سهم هرکسی را بر اساس انحصار وراثت انجام شده پرداخت نمایید......