میگویند با عنوان اغفال شکایت میکنند، من از نظر قانونی گناهکار محسوب میشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۴ #90317870

سلام خسته نباشید.
من حدود یه سال با یه پرسی دوست بودم رابطه با هم نداشتیم. بعد از مخالفت خانواده ش من از ایشون جدا شدم و ایشون دچار مشکلات روحی روانی شدن. پدر مادرش خیلی تهدیدم میکردن میگفتن چیکار بکن چیکار نکن. حدود ۱ سال و نیم از تاریخ جدایی میگذره و هنوزم که هنوزه به من پیام میدن و دچار مشکل میشن برام. میگن میخان برن شکایت کنن به جرم اغفال و اسیب روحی و جسمی به پسرشون و من چون پشتیبانی ندارم و جایی دستم بند نیست مجبورم سکوت کنم و به حرفاشون گوش کنم. هیمیگن میخان شکایت کنن در حالی که من نه اغفالش کردم نه با هدف بدی به ایشون نزدیک شدم. حالا من موندم واقعا این وسط من از نظر قانونی گناهکار محسوب میشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مرتکب جرمی نشده اید وشکایت آنها به نتیجه ای نمیرسد

درودبرشما
صرف اتکا به اظهارات شما نمیتواندمصداقی بر گناهکاری شماباشد.

با توجه به اظهارات شما اتهامی متوجه شما نمی باشد.علاوه بر این در صورت شکایت ایشان از شما شرایط برای خودشان به جهت مزاحمتی که برای شما در این زمان ایجاد کردند نامساعد می شود و علاوه بر مزاحمت اگر به حیثیت شما نیز خدشه وارد شود میتوانید تقاضای اعاده حیثیت کنید

سلام با توجه به موارد معنونه ،اتهامی در خصوص اغفال متوجه شما نیست ..ممکن است بحث جرم ارتباط نامشروع مطرح شود وبا این وصف اگر شما فرزند انها را مجبور به ارتباطات نامشروع نمودید مجرم قلمداد شوید..البته اثبات واحراز جرم رابطه نامشروع شرایط خاصی دارد و هر رابطه ای ،رابطه نامشروع تلقی نمی شود

سلام هیچ اتهامی متوجه شما نیست

به کل روابط خود خاتمه بدهید هیچ اتهامی از جهت آسیب روحی روانی متوجه شما نیست. حتی اگر شکایت کنند ممکن است اتهاماتی متوجه خودشان باشد بهتر است به هیچیک از پیامها و تماسهای آنها پاسخ ندهید

هیچ اتهامی متوجه شما نبوده و ادعای اغفال با توضیحاتی که داده اید قابل انتساب به شما نیست .