آیا عمل من سرقت محسوب میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۷ #90305416

با سلام من مالک یک واحد از ساختمان ۳ واحد هستم و پارکینگ آن بصورت مشاع می باشد و فضای آن به اندازه هر ۳ واحد نیست یکی از مالکان که واحدشو اجاره داده منبع فلزی آب واحدشو که پوسیده و سوراخ شده بود تعویض کرد گذاشت داخل پارکینگ که من نتونم از پارکینگ استفاده کنم منم منبع را باز گذاشتم بالای پشت بام الان شاکی من شده به جرم سرقت و میگه این منبع من نیست که بالای پشت بام احتمال داره برای من مشکلی پیش بیاد در صورتیکه منبع قابل استفاده نبود ممنون میشم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عمل شما سرقت نمیباشد و مجرم نیستید

این عمل سرقت نیست چون قصد محرومیت دایم مالک را نداشته اید بهتر است فورا منبع را در جای خود قرار دهید تا اعاده وضع به حالت سابق صورت گیرد

درود خیر یکی از ارکان سرقت قایم کردن وسیله مورد سرقت است شما چیزی راپنهان نکردیده اید بنابه سوال فقط یک مال راجابحانموده اید

باسلام
نظر به اینکه هر جرم دارای سه رکن مادی ،روانی و قانونی است وشما قصد سرقت نداشته اید جرم سرقت محقق نشده است .

باسلام
عمل شما عنوان کیفری و چه بسا عنوان کیفری دیگری نداشته و بعد حقوقی نیز نیازمند توضیحات بیشتر در این رابطه هستم که آیا امکان مطالبه قیمت یا مثل مال و محکومیت شما وجود دارد یاخیر
اما قطعا عنوان کیفری نداشته و منع تعقیب شما صادرخواهد شد