برای انحصار وراثت چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #90268792

سلام
پدربزرگم سال ۸۲ فوت کرد که پس از آن کلیه اموال بین وراث تقسیم شد بغیر از خانه که قرار شد تا زمانی که مادربزرگم زنده هست داخلش زندگی کند
سال ۹۷ مادربزرگم نیز فوت کرد و قرار شد تا سالگرد صبر کنند
سال ۹۸ یکی از عموهایم که یکی از وراث بود فوت کرد ، دو تا از فرزندان عمو بدهکار بانکی و مالیاتی هستند که وراث جدید آن خانه می باشند
برای انحصار وراثت چکار باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به شورای حل اختلاف پیگیر صدور گواهی انحصار وراثت شوید

با سلام باید به شورای حل اختلاف مراجعه و دادخواست گواهی انحصار وراثت تقدیم نمایید

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تقاضای صدور انحصار ورثه نمایید