امکان فسخ معامله با استناد به غبن افحش یا بازپس گیری اضافه متراژ حدودی وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۳ #90263014

با سلام و خسته نباشید
چند روز پیش سوالی پرسیدم راجع به معامله زمینی که ۳۵ سال پیش صورت گرفته و در متن فروشنامه نوشته شده " تقریبا ۳ هزار متر مربع" اما بعد از سال ها برای اولین بار متوجه شدیم زمین مورد معامله به طور دقیق ۶۳۵۰ متر بوده یعنی بیشتر از دو برابر مقدار حدودی مورد معامله.
در متن قرارداد نیز اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن صورت گرفته اما غبن فاحش و افحش ساقط نشده است و پا برجاست.
همچنین زمین به صورت نسبت به جز فروخته نشده(متری فروخته نشده) و کلی فروخته شده به فلان مبلغ
از انجا که متراژ مورد معامله تقریبا ۳۰۰۰ متر نوشته شده و مال تجزیه ناپذیر بوده آیا امکان فسخ معامله با استناد به غبن افحش یا بازپس گیری اضافه متراژ حدودی وجود دارد؟
ارزش ملک بسیار زیاد بوده و ارزش حدودی تنها اختلاف متراژ معامله امروز آن ۶۷ الی ۷۰ میلیارد تومان میباشد.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان فسخ معامله وجود ندارد لیکن ثمن اضافه متراژ قابل مطالبه است.

سلام
امکان فسخ وجود ندارد نسبت به مطالبه ثمن متراژ اضافه اقدام نمایید

با سلام
مطالبه ثمن به میزان اضافه متراژ را نیز بنماید

امکان فسخ نیست باید مطالبه ثمن کنید بابت اضافه متراژ

سلام صرفا می توانید معامله را فسخ کنید نمی توان کسری ملک را مطالبه نمود

سلام امکان فسخ نیست و بابت اضافه متراژ می توانید مطالبه ثمن را بنمایید

خیار غبن فوری است و باید پس از اطلاع از آن فورا اقدام میکردید