میتواند قفل درب را تعویض و از ورود بنده جلوگیری کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #90261590

مدتی است با همسرم دچار اختلاف هستیم.به جهت برخی صلاحدید قولنامه منزل استیجاری بنام خانمم هست،الان با توجه به اختلاف پیش امده،ایشان میتواند قفل درب را تعویض و از ورود بنده جلوگیری کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله می‌توانند ممانعت کنند
شما منزل متناسب با شان زوجه تهیه و الزام به تمکین ایشان را تقاضا بفرمایید

سلام
باتوجه به اینکه تهیه مسکن از وظایف شوهر می باشد ایشان می توانند از ورود شما به منزل جلوگیری کنند و شما موظف به تهیه مسکن هستید .

یاسلام
وقت بخیر،بله نظر به این که در اجاره نامه نام همسرشما به عنوان مستاجر قیدگردیده علی هذا ایشان می تواند هراقدامی جهت ممانعت از ورود شما به منزل استیجاری انجام دهد.شما می توانید باتهیه منزل مستقل دادخواست الزام به تمکین دهید وایشان را ملزم به تمکین وسکونت در منزل مشترک نمایید.

همسر شما از لحاظ حقوقی تخلفی نکرده اما شما اگر دارای مدارک وادله وحتی به استناد شهادت‌ شهود می توانید اقدام به این امر که مبلغ ودیعه را شما تقبل نموده اید .

چون ملک به نام ایشان میباشد در نتیجه مالکیت آن نیز برای زوجه شناخته میشود و میتوانند شما را از ورود به منزل منع کنند.

باسلام
بله چون قولنامه به نام ایشان میباشد مگر اینکه شما اثبات کنید که باتوجا به شرایط قولنامه به نام ایشون بوده پول پیش و کرایه از حساب شما پرداخت میشود

سلام
با توجه به اینکه قرارداد اجاره به طرفین ایشان میباشد میتواند از ورود شما جلوگیری نماید