اقرار به طلاق توافقی برای سلب اختیار فسخ نکاح به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۹ #90258

زوج بعد از دوبار ارائه فسخ نکاح زوجه به اتفاق خانوده در دفتر وکیل اقرار کردن که شکایت را پس بگیر توافقی جدا شوید زوج دو مرتبه اینکار را انجام داده ولی زوجه بعد از دوسال با فحاشی و توهین از پاسخگویی سر باز میزند و فقط خواسته با عمل ذکر شده حق فسخ نکاح را از زوج سلب کند .حال زوج چگونه میتواند به این ماجرا پایان دهد .باعنایت براینکه زوجه با اقرار طلاق توافقی در دفتر وکیل از ادامه روند فسخ نکاح جلوگیری کرده است

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاق توافقی طرفین باید رضایت و توافق کامل در این خصوص داشته باشند و بدون توافق یک طرف از زوجین امکان طلاق توافقی وجود نخواهد داشت.