جریمه اسپری فلفل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۷ #90250856

سلام خسته نباشید امشب همسرم با برادرم دعوای سختی شدت گرفت که شوهرم با اسپری فلفل از خودش دفاع کرد، خواستم ببینم باتوجه به اینکه بیماری صرع داره میتونیم جریمشو پرداخت کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس قانون نگهداری غیرمجاز اسپری فلفل حتی اگر به قصد دفاع از خود باشد جرم به حساب می‌آید و برای آن مجازات قانونی در نظر گرفته شده است.
قانونا اگر فردی اسپری فلفل غیرمجاز را نگهداری کند، به ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می‌شود

مجازات آن حبس از شش ماه تا دو سال میباشد

سلام. کاربر گرامی
مجازات نگهداری و استفاده غیرمجاز از گاز اشگ آور را همکاران نوشتن ولی رویه دادکاهها اینه که درصورت نبود سابقه کیفری /قضات به جریمه تبدیل می کنند

با سلام
بر اساس قانون نگهداری غیرمجاز اسپری فلفل حتی اگر به قصد دفاع از خود باشد جرم به حساب می‌آید و برای آن مجازات قانونی در نظر گرفته شده است.
قانونا اگر فردی اسپری فلفل غیرمجاز را نگهداری کند، به ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می‌شود و در صورت محرز بودن این موضوع باید این مجازات را طی کند.
که با توجه به بیماری همسر شما اگر سابقه کیفری نیز نداشته باشد .احتمال تعلیق مجازات وجود دارد.

با سلام
مجازات آن حبس از شش ماه تا دو سال میباشد که در صورتیکه سابقه کیفری نداشته باشید قاضی میتوانید آن را به جزای نقدی تبدیل نماید.