حق و حقوق ثابت کارگر کارمزدی چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۰ #90233641

سلام
بنده حدوده ۱۴ ماه در تولیدی نایلون به عنوان تولیدکار و چاپکار ماهر کار میکردم که به بهانه کسادی کار من رو بیرون کردن. در تولیدی چن ماه اول حقوق میگرفتم که بعدا قرارداد رو به صورت کارمزدی عوض کردیم و قرار شد اگر کار نبود به بنده بابت روزهای بیکاری حقوق بدن.حدودا این مدت که من اونجا بودم ۵ یا۶ ماهی بیکار بودن که برای این مدت بیکاری و عیدی سال ۹۹ به من ۷ میلیون پول دادن حالا الان بی دلیل منو بیرون کردن و میگن بدهکار هم هستی و هیچ گونه حق بیمه و سنوات و غیره برام حساب نکردن...اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم...

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره کارپیگیری و اقدام نمایید.

توافق صورت گرفته ایرادی بهش وارد نیست اما اینکه شما رو اخراج کردن تشخیص این موضوع با هیات های حل اختلاف اداره کار می باشد لذا شما بابت حق و حقوق و مزایا خود به اداره کار مراجعه و طرح دعوا نموده.

از طریق اداره کار پیگیری کنید.

از خدمات مشاوره استفاده کنید و مشکل خود را دقیقا مطرح کنید.

سلام از طرق اداره کار دادخواست مطالبه حقوق معوقه و سنوات و بیمه خود را مطرح کنید

با توجه به قانون کار کارگر از روز اول مشغول به کارمیشود کارفرما مکلف به بیمه کردن کارگر می باشد و همچنین پرداخت حق سنوات لذا شما به اداره کار مراجعه و شکایت خود را علیه کارفرما تنظیم نمایید اگر کارفرما شمارو بخواهد اخراج کند باید با نظر مثبت شورای اسلامی کار و در صورت نبودن انجمن صنفی این کار را کند و اگر کارگاهی فاقد شورای اسلامی کار یا انجمن صنفی نبود با نظر مثبت هیات تشخیص اخراج شوید لذا شکایت خود را در هیات تشخیص اداره کار تنظیم کنید که اگر اخراج غیر موجه با شد حکم به بازگشت به کار و اگر کارفرما مایل به ادامه همکاری با شما نباشد یا شما مایل به ادامه همکاری با ایشان در صورت حکم بازگشت به کار موظف به پرداخت ۴۵ روز در سال حق سنوات به شما می باشد

سلام
به اداره کار محل فعالیت مراجعه کنید و دادخواست مطالبه حقوق معوقه و سنوات و بیمه و... مطرح کنید