آیا این برگه فروش نامه ما برای مراجع قضایی اعتباری داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۹ #90221304

باسلام
یک فروش نامه دست نویس شده برای خرید منزل پدر بزرگ داریم
که برای سال های گذشته است
در آن قید شده که پدرم منزل پدر بزرگم را به مبلغ ۵۰ میلیون تومان خریده است اما تا زمان در قید حیات بودنش حق فروش ندارد.
این فروش نامه بدون شاهد و بدون مهر شورا هستش. فقط امضا و اثر انگشت پدرم به عنوان خریدار و پدر بزرگم به عنوان فروشنده موجوده پای برگه.
حالا بنا بر اختلاف خانوادگی به وجود امده پدر بزرگم انکار میکنه و میگه همچین چیزی نبود
محکمه پسند هست؟؟

ممنونم از راهنمایی و وقتی که میذارید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله معتبر است

دست نوشته دارای اعتبار بوده مگر اینکه خلاف آن اثبات شود

با سلام
در صورت انکار پدر بزرگ ، پدر شما میتواند درخواست ارجاع امر به نظر کارشناسی نماید تا صحت یا سقم امضاء مشخص گردد .

از حییث قانونی اعتباردارد لیکن ممکن است ادعای جعل بکنند که این امر بانظرکارشناس قابل بررسی است

سلام بنظر می رسد معتبر است مگر نسبت به امضا ادعای جهلیت مطرح کند اما اگر اثر انگشت داشته باشد مشکلی ندارد

با سلام
اصولا معتبر است ولی پدر بزرگ میتواند ادعای جعل و انکار و تردید مطرح کند که توسط کارشناس مربوطه قابل بررسی است

سلام
بله کاملا اعتبار دارد، ومحکمه. پسند هست