اگر صاحب سند فوت کند چگونه من سندم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۰ #90195691

بنده ملکی را پیش خرید کرده و تمام مبلغ را پرداخت کردم
اکنون صاحب ملک سند را بنام من نمی‌زند و درخواست پول اضافی در قبال انتقال سند دارد
بنده درخواست الزام به سند زده ام
تمام مدارک و مستندات اعم از مبایعه نامه و... هم موجود است اما هنوز موعد دادگاه فرا نرسیده است
آیا امکان دارد دادگاه به بنده رای ندهد؟
اگر صاحب ملک فوت کند بنده چگونه میتوانم به حقم برسم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با سلام قرارداد فی مابین نیاز به بررسی دارد .. احتمال اینکه رای به نفع شما صادر شود زیاد است .نگران نباشید با توجه به مبایعه‌نامه موجود مورد شما قابلیت پیگیری از طریق وراث را نیز دارد

با سلام
در صورت کامل بودن مدارک و اسناد احتمال دارد به نفع شما باشد

نتیجه بستگی به دلایل دارد.

بااحترام
قابل پیشبینی نمیباشد

درود نتیجه قابل پیش بینی نیست

با سلام ضمن احترام به نظر همکاران متن قرارداد پیش فروش و نحوه انتقال سند در این موضوع حائز اهمیت است. لذا باید دقت شود در صورت فوت از طریق وراث و نماینده قانونی قابلیت پیگیری و اقدام قانونی و قضایی دارید.