ایا میتوانند به صورت شفاهی گواهی دهند یا نه همان وصیت که من برگه دارم تایید میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۰۴ #90180870

وصیت نامه از پدر بزرگم دارم.اما افرادی شورای محل ادعا میکنن ک وصیت دیگر موجود است
اما گم شده و ندارند..

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه وصیت نامه شما مطابق قانون تنظیم شده باشد معتبر است و چنانچه افرادی مدعی وجود وصیتنامه دیگر هستند خود آنها می بایست اثبات نمایند

با سلام وصیت نامه شما که در حال حاضر موجود است ملاک خواهد بود مگر خلاف آن اثبات گردد.

اگر وصیتنامه ای که دارید به خط و امضا و خود متوفی باشد معتبر است و سایرین بدون ادله محکمه پسند نمیتوانند ادعایی داشته باشند.

وصیت نامه در ید شما صحت دارد مگر بتواند ادله ای ارائه بدهند که خلافش ثابت شود

باسلام و درود وصیت نامه ای که در دست شما می باشد اعتبار دارد.

سلام وصیت نامه شما معتبر خواهد بود و اگر خلاف این موضوع را ادعا میکنند باید ثایت کنند

باسلام
وصیتی که در ید شماست معتبر می باشد مگر بتوانند خلاف آن را اثبات نمایند صرف ادعای بدون مدرک قابل استناد نمی باشد