اگر من استعلامی نگیرم از ثبت احوال اون جایی که میریم از خانوم استعلامی نمیگیره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۹ #90176378

پسری ۳۰ ساله هستم قصد صیغه کردن دختر۲۸ ساله رو دارم ک باکره نیستن.تو شناسنامه شون ک المثنی هست هم هیچ عقد و ازدواجی ثبت نشده...حس میکنم قبلا ازدواج و طلاق داشتن و من هیچ اطلاعی ندارم.اگر من استعلامی نگیرم از ثبت احوال. اون جایی ک میریم برای صیغه قبلش از خانوم استعلامی نمیگیره؟ ک من متوجه عقد یا ازدواج قبلی ایشون بشم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام نمی‌توان استعلام گرفت

سلام با شناسنامه سفید هیچ دفتر خانه ای ایشان را چه به صورت دائم چه موقت به عقد شما در نخواهد آورد و با وجود چنین شناسنامه ای استعلام هم منتفی است و شما باید تائیدیه مدخوله بودن ایشان را اخذ نمائید

وقت بخیر نمیتوان استعلام گرفت

بادرودوسلام امکان استعلام نمی باشد.

چنانچه قصد ازدواج موقت با خانمی دارید که ثبت طلاق در شناسنامه مندرج نشده باشد،میتوانید از دفاتر ثبت ازدواج درخواست نمایید تا از اداره ثبت احوال استعلام نمایندواگر این امر در یکی از دفاتر ثبت ازدواج باشد،سردفتر قبل از جاری نمودن صیغه موقت از اداره ثبت احوال استعلام خواهد نمود.

سلام
اگر دفتر ازدواج بخواهد صیغه را بخواند باید :
یا اجازه پدر را بگیرد
و یا دوشیزه نبودن خانم را احراز کند
و احراز دوشیزه بودن ممکن است با ارائه ارائه سند طلاق یا استعلام سابقه ازدواج از ثبت احوال باشد.

خیر استعلامی گرفته نمیشود