چه کسانی از شرکت الف رای آن شرکت را در مجمع فوق العاده شرکت ب تعیین می کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #90170115

سلام
شرکت الف، مالک ۶۰% سهام شرکت ب است. برای موعد و میزان افزایش سرمایه شرکت ب، چه کسانی از شرکت الف رای آن شرکت را در مجمع فوق العاده شرکت ب تعیین می کنند:
مجمع فوق العاده شرکت الف؟
و یا
هیئت مدیره شرکت الف؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، در صورت وجود اختیار هیات مدیره دارای مجوز تعیین رای و کرسی در مجمع شرکت ب خواهد بود چون موضوع از موارد عمومی اداره اموال و دارایی شرکت الف تلقی میشه

درود. نصاب مجمع عمومی فوق العاده مشخص است که با دعوت هیات مدیره جهت افزایش سرمایه تشکیل خواهد شد. هیات مدیره شرکت ب صلاحیت دعوت مجمع عمومی فوق العاده را دارد و در جلسه دارندگان بیش از نصف سهامی که حق رای دارند باید حاضر باشند.

با سلام
اگرچه سؤال شما بیشتر رنگ و بوی آزمونی دارد ولی طبق ماده ۱۵۹ از لایحه اصلاحی قانون تجارت برای افزایش سرمایه شرکت اتفاق آرای دارندگان سهام شرکت از طریق بالابردن مبلغ اسمی سهام موجود به همراه ایجاد تعهد برای صاحبان سهام لازم است.
مؤید باشید