نحوه تغییر نام به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۲ #90162339

نام دخترمو میخواستم به فاطمه تغییر بدم.
میشه بفرمایید کجا و چه مراحلی رو باید برم؟
سپاس

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

نفرمودید دخترتان چند سالش است
اما
افراد زیر پانزده سال نمی توانند اسامی خود را تغییر دهند و برای تغییر باید به دادگاه مراجعه و نسبت به تغییر نام خود اقدام کنند.
به لینک زیر مراجعه کنید
https://www.asriran.com/fa/news/۲۸۰۷۱۴/%D۹%۸۸%D۸%A۷%D۹%۸۴%D۸%AF%DB%۸C%D۹%۸۶-%D۸%AF%D۹%۸۲%D۸%AA-%DA%A۹%D۹%۸۶%D۹%۸۶%D۸%AF-%D۸%AA%D۸%BA%DB%۸C%DB%۸C%D۸%B۱-%D۹%۸۶%D۸%A۷%D۹%۸۵-%D۹%۸۱%D۹%۸۲%D۸%B۷-%DB%۸C%DA%A۹-%D۸%A۸%D۸%A۷%D۸%B۱

با سلام
با مراجعه به اداره ثبت احوال درخواست تغییرنام را مطرح کنید تا در هیات حل اختلاف اینکار صورت پذیرد

درخواست تغییر نام اگر به ادارات ثبت احوال محل صدور شناسنامه تسلیم شود ، در هیات حل اختلاف اداره محل صدور شناسنامه مطرح و نسبت به آن با رعایت قوانین و مقررات مربوطه رای صادر می‌شود.

بنابراین موافقت با تغییر نام مورد درخواست موکول به رای صادره از سوی هیات حل اختلاف خواهد بود

۱ - برای تغییر نام کلیه ادارات ثبت احوال سراسر کشور آمادگی دریافت مدارک در ساعات و ایام اداری دارند.
ضمنا" تنظیم و تسلیم درخواست تغییر نام در غیر از محل صدور شناسنامه بلامانع است که در این گونه موارد پس از پذیرش درخواست و ارسال آن به اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه ) و طرح در هیات حل اختلاف اقدام لازم معمول و نتیجه جهت اطلاع متقاضی به اداره ارسال کننده اعلام خواهد شد.

۲ - نظر به اینکه درخواست تغییر نام می بایست در هیات حل اختلاف اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه ) مطرح و نسبت به آن با رعایت قوانین و مقررات مربوطه اتخاذ تصمیم گردد . فلذا موافقت با تغییر نام مورد درخواست موکول به رای صادره از سوی هیات حل اختلاف خواهد بود .

۳ - پس از وصول رای هیات حل اختلاف بشرح ذیل اقدام خواهد شد.
الف : در صورتی که رای صادره بر له ( موافق ) خواسته درخواست کننده صادر شده باشد پس از رؤیت متقاضی و تقاضای اجراء نسبت به تعویض شناسنامه با نام جدید اقدام خواهد شد.
ب : چنانچه رای صادره بر علیه ( مخالف ) خواسته درخواست کننده صادر شده باشد متقاضی پس از رؤیت آن در صورت تمایل می تواند باستناد ماده ۴ قانون ثبت احوال ظرف مهلت مقرر ( ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ ) نسبت به تصمیم متخذه به دادگاه محل اقامت خود مراجعه و اعتراض نماید

سلام . از طریق اداره ثبت احوال باید درخواست خود را مطرح کنید و هزینه آن مطابق تعرفه از شما اخذ می شود و با تشکیل جلسه در هیات حل اختلاف این امر انجام می پذیرد .

به هیات حل اختلاف ثبت احوال محل ثبت شناسنامه مراجعه و درخواست بدهید چنین درخواستی اجابت خواهد شد.