عدم پرداخت عیدی و سنوات چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶,۶۳۸ #90162

باسلام طبق روال شرکت مااز قبل قرارداد رو امضامیکنیم و پول به حسابمون واریز میشه اما برا عیدی سنوات سال ۹۶ امضا کردیم و مبلغی پرداخت نشد وحتی متنی رو امضا کردم که بصورت نقد دریافت کردم و توی اداره کار و دادگاه حق شکایت ندارم ..آیا بااین وجود اگر شکایت کنم میتونم از کارفرما حقمو بگیرم؟ شاهد هم دارم که امضا کردم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورت داشتن ادله شهود میتوانید اقدام نماید

سلام
حتی اگر مکتوب اقرار به دریافت حق و حقوق نموده باشید باز هم میتوانید نسبت به مطالبات خود علیه کارفرما اقدام نمایید

با سلام
مقررات ناظر به پرداخت عیدی و سنوات آمره بوده و توافق بر خلاف آن باطل و بی اثر است لذا شما حق شکایت و مطالبه حقوق قانونی خود را دارید.
موفق باشید

با درود اگر شهودی دارید، بله میتوانیدطرح دعوا نمائید، امکان موفقیت وجود دارد.

ارائه و تراضی بر خلاف قوانین آمره بلااثر و باطل میباشد و قانون کار نیز از قوانین آمره است

درصورتیکه که شاهدی بر این موضوع دارید می توانید به نتیجه برسید چرا که متاسفانه بعضی ازکارفرماها اقدام به گرفتن امضا می کنند تاآسوده تر بتوانند کارگران را اخراج کنند

با امضای دریافت حقوق خود اقرار به دریافت نمودید لذا برای مطالبه بار اثبات برعهده شما می باشد لذا احتمال موفق شدن ضعیف است.